sobota 21. januára 2017

Nová kolekcia Miss sporty *Really me!*

Pred pár dňami ma v schránke čakal balíček od Miss sporty. Balíček bol plný novinkami Really me! 




















Really me! Lesklý, tekutý balzam na pery




















Really me! Tiene a ceruzka v jednom



























































Really me! Objemová riasenka





















Really me! Candy shine laky na nechty 




















Really me" tuhý make up






















pondelok 2. novembra 2015

*Pupa Milano*

Ahoj :) do nášho mesta zavítala nová predajňa kozmetickej značky Pupa Milano . Z mnohých článkov viem, že kozmetika Pupa je jednou z najlepších a preto som nečakala dlho a vrhla som sa na svoj prvý nákup! Nakúpila som si len to, čo som naozaj potrebovala a tým bola lícenka a lak na nechty v nude farbe. No tak ako som s produktmi spokojná?


















Lícenka Like a Doll Blush - matná púdrová lícenka, ktorá je dostupná až v 12 odtieňoch. Mňa zaujal odtieň 201 Beige Apricot, ktorý pôsobí na pleti veľmi prirodzene a jemne. Pigmentácia lícenky je veľmi dobrá a vôbec nepráši. Na pleti vydrží max 8 hodín, takže prácu či školu v pohode zvládne :) Zrkadlové balenie je krásne, no pri mojom fotení ako vidíte trochu nevýhodou :D K lícenke bol pribalený aj malinkatý štetec, ktorý ja na nanášanie lícenky nepoužívam.


 

Lasting Color gel - lak na nechty s gélovitým efektom. Tento produkt je označovaný ako "bestseller" značny Pupa. Odtiene tohto laku sú krásne a najradšej by som mala doma všetky, no ja som si vybrala odtieň v nude farbe 115 Powdery satin. Lak sa na nechty nanáša veľmi dobre vďaka plochému štetcu :)
























Aké máte Vy skúsenosti s kozmetikou Pupa? :)
WerushBerry

utorok 6. októbra 2015

Shopping! ♥

Ahojte dievčatá :) v skrini sa mi kopí čoraz viac nového oblečenia, aj keď sa snažím nakupovanie znížiť na minimum, nedarí sa. Pracovať v nákupnom centre a mať pred očami všetky tie pekné výklady obchodov je niekedy ťažké, hlavne pre peňaženku :D Niektoré veci ste už mohli vidieť v mojich outfitoch preto som do tohoto článku vybrala len veci, ktoré ste ešte nemali šancu vidieť a rada by som vám ich ukázala skôr ako budem mať čas nafotiť ďalší outfit :)

 Mojim najnovším prírastkom je obyč jednoduché biele tričko s potlačou.Tričko má volnejší strih a ohrnuté rukávy. Našla som ho v Mangu.





















S mojim číslom obuvy mi neostáva nič iné len nakupovať v detskom oddelený. Tieto slip-ony na mňa čakali ako posledné v detskom H&M. Zatial som ich nemala možnosť odskúšať, no dúfam že budú aj pohodlné :)

























Momentálne si idem Kontrafakt, tak čo by som to bola za fanušíčku bez trička JBMNT. ;D Tričko bolo kupované priamo na koncerte v stánku rukahore.sk. V ponuke bolo veľa variant, no u mňa jednoznačne vyhralo maskačové :) 























Dobre padnúce rifle som hľadala už dlho a konečne som ich našla. Tieto sivé cropped skinny jeans som našla v NY.

























Čiernych tričiek nieje nikdy dosť a práve preto som si zaobstarala hneď dve a takmer s podobnou potlačou. Líšia sa hlavne strihom. Tričko na ľavej strane je kupované v NY, jeho strih je práve to čo ma donutilo si ho kupiť, ak ste videli môj posledný outfitový článok viete o čom hovorím, no toto má navyše dlhé rukávy :) Tričko na pravej strane je z H&M a je jednoduchého volného strihu :)


 A nakoniec tu mám tmavo zelený sveter a mikinu s kvetmi, obydve veci sú z H&M :)


Čo ste si naposledy kúpili Vy? :)

streda 2. septembra 2015

*Long Slit T-shirt*

Ahojte kočky, práve si užívam dlho očakávanú dovolenku a keďže teraz vysedávam doma pri filmoch mala som čas nafotiť ďalší outfit na blog. Fotiť sa mi chcelo, no maľovať sa vôbec, preto na fotkách môžete vidieť môj prírodzený look haha :D Outfit je opäť pohodlný, jednoduchý a vhodný kamkoľvek či už do školy alebo do práce :) 
























Hlavnou hviezdou tohto outfitu je dlhé tričko s rozparkami po oboch stranách. Možno to nieje štýl každého, no ja som z neho unesená a po obchodoch márne hľadám podobné tričká tomuto. Tričko je v predu kratšie, no zadná časť siaha až po kolená. Na tričku je minimalstická biela potlač s nápisom. Ako nohavice som zvolila biele skinny s rozthanými kolenamiOutfit som doplnila bielymi conversami a mohla som vyraziť! :) 























 tričko /NY/
nohavice /NY/
tenisky /Converse/